Onderhoud

Wij maken uw vloer weer als nieuw!

Ook voor onderhoud aan uw houten vloer bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een lak-, olie-, was-, of hardwax olievloer . Wij bieden een aantrekkelijke prijs, beschikken over professioneel gereedschap en gebruiken goede onderhoudsmiddelen.

Doe het zelf onderhoud 
‘Gooische Vloeren’ informeert u vrijblijvend welk onderhoudsmiddel geschikt is voor uw laminaat, lak-, olie-, was-, of hardwax olievloer . Uiteraard is elk middel bij ons verkrijgbaar.

Een goed begin is het halve werk
Een flinke deurmat bij de voor- en achterdeur voorkomt dat het ergste vuil op de vloer terechtkomt en onder meubels die regelmatig verschoven worden is het aan te raden viltjes aan te brengen.

De ‘Gooische Vloeren’ reinigingstabel’ informeert u snel:

Type vloerSoort reiniging
EEN GELAKTE VLOERRegelmatig dweilen.2x per jaar met gebruik van remover reinigen.2x per jaar in een vloerpolish zetten.
EEN VLOER IN DE WASGemorst water direct verwijderen.1x per 3 maanden de loopvlakken boenen met onderhoudswas.Parketreiniger gebruiken om vervuilde plekken schoon te maken.
EEN VLOER IN HARDWAX OLIE1x per 3 maanden de loopvlakken boenen met een onderhoudswax.De vloer kan met speciaal middel worden gereinigd met water.
EEN OLIE VLOER1x per 3 maanden de loopvlakken boenen met onderhoudsolie.De vloer mag tussendoor gereinigd worden met schoonmaakmiddel verdund met water.