Werkmethode

‘Gooische Vloeren’ in actie!

De start
Bij onze eerste afspraak bezoekt ‘Gooische Vloeren’ u thuis of op de locatie waar de vloer gelegd dient te worden. Zo zien wij direct om welke ruimte het gaat en kunnen u ter plekke al goed advies geven. Vanzelfsprekend kunnen wij u monsters van onze diverse vloeren laten zien.

Afgestemd op uw wensen tonen wij u de uiteenlopende stijlen in ons vloerenassortiment. Wij informeren u over de diversiteit in afwerking, eventuele combinaties van verschillende houtsoorten, onbeperkte mogelijkheden in legpatronen, enz.

Van offerte tot levering
Heeft u uw keuze gemaakt, dan bieden wij u onze offerte aan. Na uw akkoord-bevinding en ondertekening van de orderbevestiging is uw aankoop van een nieuwe vloer een feit.
De vloer wordt door ons besteld en na een levertijd van circa 3 weken (afhankelijk van het type vloer) gaat het echte legwerk beginnen. Indien nodig starten wij in ons bedrijf in Eemnes al met voorbereidende werkzaamheden.

De uitvoering
Wij werken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en beheersen natuurlijk alle technieken wat betreft lijmen en spijkeren.
Verder hebben wij de capaciteiten voor speciale afwerkingen (lak, olie, borstelen, roken, kleuren, in de was zetten e.d.) in huis.

En wat is een mooie vloer zonder bijpassende plinten? Uiteraard biedt ‘Gooische Vloeren’ diverse soorten plinten die naadloos aansluiten op de muur en indien gewenst met een gleuf aan de achterzijde om kabeltjes in weg te werken.

Benieuwd naar ons vloerenassortiment? Ga dan naar vloerenKlik hier voor een aantal voorbeelden van onze projecten